Zakelijk

Wilt u uw klanten ook de beste nieuwe behandelingen en producten bieden?

Meer omzet genereren in uw salon/instituut of zelfstandig starten met de meest effectieve afslank apparatuur en/of de succesvolle producten van SaniSlim? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De apparatuur kan ook met een huur-koop contract aangeschaft worden middels een betalingsregeling voor het afkopen van de apparatuur. Je doet een kleine investering en betaalt daarna het restbedrag in maandelijkse termijnen. Met slechts 2 klanten per maand haal je de investering eruit. Uiteraard bieden wij jou efficiënte ondersteuning op gebied van marketing & sales zodat je dit concept probleemloos kunt verkopen.

Aankoop van BODYSCULPTING APPARATUUR inclusief gecertificeerde training, marketingondersteuning, startpakket flyers én regio bescherming! Vraag de volledige informatie aan of maak een afspraak voor een demo info@sanislim.nl of 0621505388

Alle consulenten worden door SaniSlim getraind tot gecertificeerd SaniSlim afslank consulent voor zowel de apparatuur als de producten. Verder krijgt u ondersteuning tijdens het werken met SaniSlim én marketing ondersteuning. Kortom; SaniSlim kan u alles bieden om snel en professioneel van start te gaan.

Verkoop- en leveringsvoorwaarden SaniSlim & BodySculpting Concept.

Op al onze leveringen zijn onzeVerkoop en leveringsvoorwaarden en de Service en Garantie voorwaarden van toepassing. Een afdruk van deze voorwaarden verstrekken wij u op verzoek gaarne.